Gyorsszervíz

Gyorsszervíz

Üdvözöllek!

repedesÚj szolgáltatásommal olyan ügyfeleknek szeretnék segítséget nyújtani, akiknél csak egy-egy apróbb munka elvégzésére van szükség. Legyen szó magánlakásról vagy irodáról, bárhol történhetnek kisebb balesetek, akár egy elejtett pohár is okozhat sérülést a padló felületén, keletkezhet kisebb repedés a falon, kidőlhet a kerítés oszlop, megsüllyedhet a térkő.

Ám ilyen esetekre nem könnyű megfelelő szakembert találni, az ezekhez hasonló apró javítási teendőkkel kevesen foglalkoznak.

Egyik érdeklődőm véletlenül nekiment a kerítés oszlopnak, és az kidőlt.  2 órán belül kimentem megnézni, majd 24 órán belül elbontottam, és már szabad is volt a bejárat, majd miután megegyeztünk a visszaépítésről, pár napon belül már állt is az új oszlop! Az ügyfél elégedett volt, mert rövid határidőn belül megoldottam a problémáját.

Ha Te is szeretnéd, hogy akár a legkisebb problémád is gyors megoldásra találjon, válaszd kőműves gyorsszerviz szolgáltatásomat, és bátran keress fel a +36-70-771-4787-es telefonszámon!

Előzzük meg együtt a további problémákkal járó kellemetlenségeket!

 

Gyors megoldás apróbb hibákra? Jó helyen jár!

Gyors megoldás apróbb hibákra? Jó helyen jár! Apróbb építőipari javítás bármikor szükségessé válhat, akár a falon lévő repedések, akár a fürdőszobacsempéken keletkezett törések képében. Ilyen hibák előfordulásakor érdemes gyors, precíz segítséget kérni.

Kisebb hibák javítására és gyorsszervizre bárhol szükség lehet, például kerítés felújításkor, esetleg kémény felújításkor, vagy éppen kőművesbontás esetén. A nagyobb volumenű munkák során ugyanis gyakran keletkeznek kisebb hibák, szépségfoltok, amik akár a teljes összképet leronthatják, szinte semmivé téve az addigi törekvéseinket.

A gyorsszerviz esetében elengedhetetlen, hogy rövid határidőkkel dolgozzak, éppen ezért a legtöbb esetben akár pár óra alatt a helyszínen vagyok, hogy foglalkozzak a problémával. A gyors reakcióidőnek köszönhetően gyakran más, kapcsolódó problémák feltérképezésére és megoldására is van lehetőség.

Építőipari javításra van szüksége? Bátran keressen fel egyedi igényeivel, mindenben készséggel állok rendelkezésére!

 

Vakolat javítás: Ha profi segítségre van szüksége, a legjobb helyen jár!

Vakolat javítás: Ha profi segítségre van szüksége, a legjobb helyen jár!A vakolat a falak szép ruhája, ami elfedi az épület nyers felületét, felöltözteti, szebbé, igényesebbé varázsolja azt. A vakolat azonban sérülékeny valami, könnyen elcsúfíthatják repedések, foltok, különféle külsérelmi nyomok is.

Ezek a vakolat hibák több okból keletkezhetnek. Lehet, hogy a vakolat felvitele hanyag munka volt és a vakolat javításra szorul. Az is lehet, hogy a vakolat sérülései már a múló idő nyomát mutatják, régi és megviselt, ezért pereg és hullik, megszürkült és hiányos. A fokozott igénybevétel oda vezethet, hogy a vakolat még idő előtt megviseltté válik, mállik, viseltesnek néz ki. Bármi legyen is az oka a vakolat kifogásolható állapotának, az sem esztétikailag, sem minőségileg nem jó. A sérült vakolat az épület szerkezetében is károkat okozhat, hiszen így a pára, a szennyeződések és az egyéb könnyezeti hatások gyorsabban utat találnak a falazathoz, ami nem csak az épületre nézve veszélyes, de fennáll a baleset kialakulásának kockázata is.

Ne hagyja, hogy a vakolat állapota tovább romoljon, inkább keressen fel azonnal és bízza rám a vakolat javítási munkálatokat!

 

Repedések éltüntetése – Bízza a szakemberre!

Repedések eltűntetése – Bízza a szakemberre!Sajnos a házfalakon a repedések megjelenése egy idő után elkerülhetetlen, függetlenül attól, hogy az épület milyen téglából és alapanyagokból készült. Ahhoz, hogy megakadályozható legyen a repedések további terjedése, elmélyülése, minél hamarabb szükséges belefogni a javítási munkálatokba!

A repedések eltüntetésére ma már különböző technikák és alapanyagok állnak rendelkezésre, viszont mindezt nem mindenki tudja a gyakorlatban helyesen alkalmazni. Sajnos sokszor tapasztalható, hogy kellő szaktudás és rutin nélkül látnak hozzá az ingatlantulajdonosok a javítási munkálatoknak, ami a későbbiekben még nagyobb problémákat okozhat, így előfordulhat, hogy jelentős anyagi kár is keletkezik a rosszul kivitelezett javítás miatt!

Ha nem rendelkezik kellő szaktudással a repedések javítása terén, bízza szakemberre a helyreállítást, aki megfelelő alapanyagok felhasználásával azonnal megszünteti a repedéseket!

Építőipari javítással kapcsolatban keressen bizalommal!

 

Zavaró repedések a falon vagy bontási munkálatok? Építőipari javítás!

Zavaró repedések a falon vagy bontási munkálatok? Építőipari javítás!Az építőipari javítások esetében a munkálatok többnyire nem igényelnek olyan felkészültséget, mint egy teljes átépítés során, ám ennek ellenére sem szabad félvállról venni a feladatok komolyságát, hiszen laikusként belekezdeni a javításokba igencsak kockázatos vállalkozás! Ha bármilyen zavaró tényezőt észlel ingatlanja szerkezetében, bízza rám a helyreállítást és éljen a szakszerű építőipari javítás lehetőségével!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az időben alkalmazott építőipari javításokkal jelentős összegeket spórolhatnak meg az ügyfelek, ugyanis, ha a legkisebb hiba esetében is él a szolgáltatással, úgy a problémás terület nem okozhat további következményeket. Az általam végzett építőipari javítások végeredménye minden esetben tartós, így biztos lehet abban, hogy többé nem fog újra jelentkezni a probléma!

Válassza a szakszerű megoldást, keressen bizalommal elérhetőségeimen, hogy együtt megelőzzük a nagyobb gondokat!

 

Gyors szerviz galéria

 

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016