Átépítés-átalakítás

Az álmennyezet előnyei

Az álmennyezet előnyeiSzeretné komfortosabbá, gazdaságosabbá és egyben dekoratívabbá is tenni otthonát? Erre számtalan módszer létezik, az egyik ilyen ezek közül az álmennyezet beépíttetése.

Miért jelent előnyös megoldást az álmennyezet kialakítása? Az álmennyezet általában a nagy belmagasságú terekhez ajánlott, gyors és egyszerű belsőépítészeti megoldás. Készülhet gipszkartonozás segítségével, de kedvelt a feszített fólia és a kazettás ásványlapok felfüggesztése is.

Ha lakás felújítás, építőipari javítás szerepel tervei között, válassza az álmennyezetet! Az álmennyezet segítségével elrejthetőek az esztétikailag zavaró födémek, de alkalmas arra is, hogy kábeleket rejtsünk el benne, illetve, hogy hangulatvilágítást alakítsunk ki. Az álmennyezet elláthat egyszerű dekorációs funkciót is, de alapvető funkciója az, hogy az adott helyiség felfűtését leegyszerűsítse, és télen a meleg ne vesszen el a túl nagy térben, ezáltal javítsa a komfortérzetet és csökkentse a fűtési költségeket.

Álmennyezet beépítésén kívül, lakás felújítás, gipszkartonozás, kőműves munkák és egyéb tevékenységek gyors és profi lebonyolításához keressen bizalommal!

 

Az optimális tetőterasz ismérvei

Az optimális tetőterasz ismérveiSokan úgy gondolják, hogy azért mert nem családi házuk van, már le kell mondaniuk a teraszról. Pedig egy tetőtéri lakás számtalan lehetőséget rejt magában! Az ideális tetőterasz kialakításához természetesen szükséges pár alapfeltétel, mint a hely, a megfelelő teherbírás és hasonló dolgok.

Egy lakásfelújítás például tökéletes alkalmat kínálhat arra, hogy kialakíttassuk a hőn vágyott tetőteraszt! Miért éppen lakásfelújítás során érdemes a tetőterasz kivitelezésén gondolkodnunk? Mert ekkor a lakás teljes struktúrája átépíthető anélkül, hogy félteni kéne bizonyos szegmenseket, így pedig a végeredmény minden tekintetben tökéletes lehet!

Ne tegyen le álmairól, valósítsa meg teraszokkal kapcsolatos elképzeléseit a segítségemmel! Ha Ön is szeretné tetőtéri lakását átalakíttatni vagy felújíttatni, és egyedi tetőteraszt építtetni, forduljon hozzám bizalommal! A felmérést és az egyeztetést követően már készülhet is az új otthona! Ha kérdése van, állok rendelkezésére elérhetőségeim bármelyikén, illetve kérhet ingyenes visszahívást is!

 

Mikor érdemes válaszfalat építtetni?

Mikor érdemes válaszfalat építtetni?Manapság egyre nagyobb divatnak örvend az építészetben a hatalmas, egybenyíló terek létrehozása. Ezeknek olykor megvan az előnyük, ám bizonyos alkalmakkor utólag kell rádöbbeni, hogy szükségessé válik egy válaszfal építése. Mely esetekben nyílik erre igény a leggyakrabban?

 • Konyha és nappali, vagy étkező – Az amerikai stílusú konyha kialakítás, ahol a konyha és étkező rész egy térbe nyílik, igen közkedvelt. Azonban vannak olyan esetek, mikor nem túl praktikus, például, ha a gyakori sütés-főzés következtében az illatok és a szagok bejárják az egész teret, beleivódva az étkezőbútorokba is.
 • Nappaliból hálószoba – Ha túl nagy a nappali területe, a válaszfal építéssel könnyedén kialakíthatunk egy leválasztott hálót, így növelve a ház szobáinak számát.
 • Gyermekszoba – Két, vagy több gyermek esetében gyakran előfordul, hogy amíg kicsik, szeretnek egy szobában lenni, azonban, ahogy nőnek, már önállóságra vágynak. Ha nincs kihasználatlan szoba, amivel megoldható ez a probléma, érvénybe léphet a válaszfal építésével nyert saját szféra.

Ne mondjon le álmai otthonáról, csak azért, mert egy-egy válaszfal hiányzik belőle, inkább keressen fel engem bizalommal!

 

Profi válaszfal építés - Ossza fel másképp a teret!

Profi válaszfal építés - Ossza fel másképp a teret!Leggyakrabban akkor van szükség válaszfal építésre, amikor egy tágasabb teret szeretnének szűkíteni vagy egy kicsit elválasztani a tereket egymástól. Van azonban még egy lehetőség!

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az amerikai konyhás megoldás. Ez azt jelenti, hogy egy nagy térbe kerül a konyha és a nappali, melyeket elválaszthat egy alacsonyabb vagy rövidebb, akár boltíves kialakítású válaszfal, a jelképesség kedvéért. Ez a kialakítás praktikus, ha több időt szeretnénk együtt tölteni a családdal, esetleg nem szeretnénk felügyelet nélkül hagyni gyermekünket egy másik szobában. Napjainkra pedig a főzés már társasági program is lehet, ezzel a fajta megoldással könnyen megtarthatunk egy-egy ilyen eseményt.

Amennyiben a nappalink és konyhánk külön helyiség, ám megoldható ezek egybenyitása, érdemes elgondolkodni ezen a megoldáson. Ha pedig szükségük van egy nagyobb társasági térre, az amerikai konyha a legjobb választás.

Bátran keressen fel válaszfal építést érintő egyedi elképzeléseivel, felmerülő kérdéseivel!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016