Burkolás-kőburkolatok

Minőségi burkolatok kül- és beltéren

Minőségi burkolatok kül- és beltérenOtthonunk építése vagy felújítása során a különböző helységek és terek stílusos és ízléses kialakításában meghatározó szerepet játszik a minőségi burkolatok kiválasztása és kivitelezése, hiszen gyakran nagy összefüggő felületet alkotnak a burkolt felületek és ezzel hozzájárulnak az egységes kép kialakításához. Napjainkban a széles piaci kínálatnak köszönhetően megannyi kül- és beltéri burkolat közül választhatunk igényeinknek megfelelően:

 • Kül- vagy beltéri használat: például teraszburkolat, kerítés vagy lábazati burkolat, garázsbeálló, közlekedő utak, kültéri lépcsők, belső helyiségek padló és falburkolata, stb.
 • Igénybevétel: kopásállóság, csúszásmentesség, fagy és hőmérséklettűrés, stb.
 • Esztétikai megjelenés: anyagtípus, szín és mintavilág, stílusirányzatok, például természetes, elegáns vagy rusztikus megjelenés.
 • Egyéb választási lehetőségek.

Cégünk szakemberei sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött vállalják kül- és beltéri burkolatok kivitelezését az Ön elképzeléseinek megfelelően, hogy otthona olyan legyen, amilyet megálmodott! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Terméskővel egy természetesebb otthonért

Terméskővel egy természetesebb otthonértAz utóbbi években, sőt már évtizedben nagyon népszerű burkoló és díszítőanyaggá váltak a különböző terméskövek. Ezek, elsősorban nagyobb térfelületen, rusztikus, mediterrán, természetes megjelenést sugároznak. Kőműves munkáim során igen sokszor használtan ezt a fajta burkolási megoldást.

Háza vagy kertje bármelyik részére választhatja a termésköves burkolást. Rendelkezésére állok lábazatok, külső- és belső falfelületek, pincék, teraszok, belső járófelületek terméskővel való burkolásához. Miután megtaláltuk az Ön igényeinek és a környezet sajátosságainak legmegfelelőbb megoldást, megvalósítom Önnek elképzeléseit gyorsan és szakszerűen.

A terméskőburkolatok tekintetében nagyon széles a választék, így lehetőség van a választott felülethez leginkább illő típust választani. A megfelelő terméskövek kiválasztásában is segítségére vagyok, hogy otthona, kertje a legszebb és legjobb minőségű burkolatot kapja a munkám által.

Keressen bátran elérhetőségeimen, és bízza rám a burkolást!

Milyen burkolat illik egy modern konyhába?

Milyen burkolat illik egy modern konyhába?Érdekes, miként figyelhető meg egy-egy kor sajátos megjelenése. A lakberendezési stílusok évről-évre változnak, így a belső tér kialakítása is átalakul. Vannak azonban bizonyos szegmensek, melyek viszonylag állandó jelleggel jelen vannak a lakberendezés világában. Ilyenek a különböző burkolatok.

Míg pár évvel ezelőttiig egy házépítés során egyértelműnek tűnt, hogy a konyhai burkolat a cserepek vagy padlólapok világából kerül ki, addig napjainkban ez már nem megszokott tény. Ugyanis nem is olyan régen elkezdett teret hódítani a természetes alapanyag, vagyis a fa. A korszerű megoldásoknak hála létrejöttek azok a burkolatok, melyek ugyan fából készülnek, mégis ellenállóbbak a különböző behatásokkal szemben, mint a kopás, a folyadékok, a karcolás és a többi.

Ha Ön is lakásfelújítás vagy házépítés előtt áll, és szeretne korszerű konyhai burkolatot választani, igen nagy termékkínálat áll a rendelkezésére! Forduljon hozzám bizalommal, és én segítek eldönteni, melyik megoldás illene a legjobban a lakás kialakításában, illetve a burkolás szakszerű elvégzését is rám bízhatja! Ha kérdése van a lakásfelújítással és a burkolatokkal kapcsolatban, állok rendelkezésére elérhetőségeimen!

Betonozás – A szerelőbeton készítésének alapjai

Betonozás – A szerelőbeton készítésének alapjaiA betonozás sok mindenre kiterjed, az alábbiakban a szerelőbeton elkészítésének alapjain lesz a hangsúly. Hogyan csinálom, hogy a megrendelő szakszerű munkát kapjon, és elégedett legyen?

A zsaluzás után történik a betonozás azon része, amikor a szerelőbetont készítem.

A kész kavicságyra technológiai fóliát terítek, melyre egy 15-25 centiméteres átfedéssel síkhálót kell fektetni a teljes beöntendő felületre. Ezt követi a beton beöntése, amit már az ismert betonozás technikájával tömörítek és/vagy vibrálok.

Ezután a legfontosabb munkafolyamat következik, a szerelőbeton zsalujának pontos szintezése. Ilyenkor a teljesen vízszintes felület a cél, melyet úgy érek el, hogy a zsalut színültig töltöm betonnal, majd egy léccel lehúzom a felesleget róla.

Építkezik? Lakásfelújítás előtt áll? Szakszerű és gyors munkát végzek, mindezt korrekt feltételekkel, mindig a megrendelő elképzelései szerint! Bátran keressen fel betonozást érintő kérdéseivel és igényeivel!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016