Ház- Lakás felújítás

Lakásfelújítás szakszerűen, gondosan és egyénre szabottan

LakásfelújításOtthonunk személyre szabása nem egyszerű feladat, és előfordulhat, hogy komplett átalakítást igényel. Sokan félnek belevágni egy ekkora volumenű procedúrába, mondván, nem ismernek megbízható szakembert, túl hosszadalmas a folyamat, vagy a költségek egekbe menőek.

Nos, egy professzionális, korrekt szakember segítségével mindez kiküszöbölhető. Ha Ön is megbízható vállalkozót keres, forduljon hozzám bizalommal! Amit én kínálok az ügyfeleimnek, lakásfelújítás esetén:

 • Közvetlen, barátságos és őszinte kapcsolat kialakítása
 • Teljes felmérés, mérlegelés és tervezés, közösen a tulajdonossal
 • Határidők korrekt betartása
 • Ügyfél igényeihez való maximális igazodás
 • A felmerülő problémák, akadályok és többletköltségek egyeztetése és kiküszöbölése
 • Kiváló ár-érték garancia a piaci viszonyokhoz mérten
 • Professzionális, magas minőségű, elhivatott munka
 • repedések eltüntetése, építőipari, vakolat, járda, kerítés javítás

Amennyiben a fenti pontok meggyőzték, és egy megbízható szakembert keres lakásfelújítás céljából, keressen fel elérhetőségeim valamelyikén, készséggel állok rendelkezésére!

 

Komplex megoldás házfelújítások alkalmával

Mindenkinek van egy elképzelése a kényelmes, esztétikus és költséghatékonyan fenntartható álomotthonról, melynek megvalósításához számtalan lehetőség kínálkozik a házfelújítások során, hiszen a mai modern elvárásoknak köszönhetően a korszerű építőanyagok és technológiák óriási fejlődésen mentek keresztül.

A házfelújítások során elsődleges szemponttá vált a tulajdonosok számára a gazdaságos otthoni környezet kialakítása, amely hosszú távon is biztos megoldást kínál:

 • A ház szigetelése: hatékonyan segít csökkenteni a fűtési kiadásokat.
 • Vízszigetelés: a kellemetlen és egészségre káros vizesedés ellen hosszú távú megoldás.
 • Kémény felújítás: a megfelelő szellőzés biztosítása, amely nem csak egészségügyileg fontos tényező, de környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő szerepet tölt be.
 • Egyéb gazdaságos lehetőségek.

Egyéni és esztétikai szempontok:

 • A belső terek átalakítása: gipszkartonozás, térelválasztás, betonozás és egyéb munkálatok
 • Kőműves és burkoló munkák
 • Kültéri kertrendezési munkálatok

Tökéletes végeredményért válassza cégünk komplex szolgáltatásait, amely során sok éves tapasztalatunkkal és számos elégedett ügyfelünkkel a hátunk mögött vállaljuk az Ön elképzeléseinek maximális megvalósítását, hogy kényelmes és gazdaságosan működtethető legyen otthona!

 

Épületek átépítése és átalakítása az egyéni igényeknek megfelelően

A kényelmes és esztétikus otthoni környezet kialakítása során csupán anyagi kereteink és elképzeléseink szabhatnak határt, hiszen napjainkban a modern lehetőségeknek köszönhetően minden kreatív ötlet megvalósítható.

A meglévő ingatlanok felújítása során gyakran előforduló munkafolyamat az épületek szerkezetének vagy falazatának átépítése és átalakítása, melynek köszönhetően bővíthető és kényelmesebbé, tágasabbá varázsolható egy-egy helyiség.

Az épületek átépítése és átalakítása számos formában megvalósítható:

 • Az épületek belső falazatának átalakítása, pl.: régi falak lebontása, áthelyezése, stb.
 • Épületrészek bővítése, helyiségek egybenyitása, stb.
 • Új nyílások kialakítása, pl.: ablakok, bejáratok, tetőnyílások, stb.
 • Dekoratív felületek kialakítása és átépítése, pl.: belső ablakok, boltívek, stb.
 • Egyéb lehetőségek

Megbízható és profi szakemberekért és szolgáltatásokért építőipari javítással kapcsolatban tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk a megálmodott, kényelmes otthont!

 

Felújítja a lakását? Segítek!

építőipari javításA lakásfelújítás sosem egyszerű feladat, ezét érdemes szakember segítségét kérni. Miért is? Nézzük sorban a lépéseket!

Az első lépés mindig a tervezés: mit szeretne felújítani? Az egész lakást, csak egy szobát, esetleg csak a fürdőszobát? Mennyit, milyen mértékben és min szeretne változtatni?

Ha megvannak a tervek, jöhet a kőműves munka. Válaszfalépítés, betonozás, ha kell, akkor a kéményépítés vagy felújítás. Ekkor van szükség a hőszigetelés kiépítésére is. A betonozási feladatok után lehet foglalkozni a nyílászárókkal, ha azt is szeretnénk cserélni, akkor itt jön el az ideje!

Villanyszerelés és gázszerelés után következik a glettelés, a gipszkartonozás, majd a vakolás, ha ezzel is megvagyunk, akkor a parkettázás, vagy szőnyegezés. Végül nincs más hátra, mint a bútorok visszapakolása és a berendezkedés.

Mint a fenti feladatokból is láthatja, ha lakásfelújítás mellett dönt, nem lesz egyszerű dolga, de ha engem hív segítségül, biztos lehet benne, hogy minden gördülékenyen fog menni!

 

Tiszta udvar, rendes ház!

Tiszta udvarEgy takaros ház, egy rendezett udvar mindig kivívja a szomszédok elismerését, a járókelők csodálatát. Amellett, hogy másokban pozitív benyomást vált ki egy megnyerő külsejű otthon, a tulajdonosai számára is csak örömöt és maximális komfortérzetet jelent olyan családi házba hazatérni és olyan udvarba belépni, ahol minden tiszta és rendezett.

Ennek az állapotnak a fenntartásához időről-időre szükség van házfelújításra. Óhatatlanul is előfordul, hogy a kerítés meglazul, megkopik rajta a festék, a járda repedezett kövei között kiütközik a gaz, a homlokzat hajszálrepedései egyre csak terebélyesednek és a házfalakról pattogzani kezd a vakolat. Ilyen házba hazatérni nem nagy öröm és ha nem törődik a felújítással, javítással a következmények egyre elkeserítőbbek lesznek.

Ne hagyja, hogy idáig fajuljanak a dolgok és inkább hívjon szakembert a kisebb-nagyobb javítások kivitelezéséhez. Keressen bizalommal és bízza rám az olyan házfelújítással kapcsolatos munkálatokat, mint amilyen a kerítés felújítás, homlokzat felújítás vagy betonozás! Tiszta udvar, rendes ház, örömteli hazatérés!

 

Varázsolja újjá otthonát! Lakásfelújításért keressen fel bizalommal!

LakásfelújjításA tavasz sok tekintetben a megújulás időszaka. Ekkor ébred fel a természet, és ekkor hozunk nagyobb volumenű döntéseket mi emberek is. Nem csoda hát, hogy a lakásfelújítások többségét is ebben az időszakban végzik el. Hogy én miért javasolom a tavaszra időzített lakásfelújítást?

 • A hosszabbodó nappalok lehetővé teszik a munkafolyamatok gyorsabb előmenetelét
 • A jó idő lehetővé teszi a rendszeres szellőztetést anélkül, hogy a kánikulával kéne megküzdeni
 • Még a nagy tavasz végi/nyár eleji viharok előtt befejezhetőek a munkálatok, így ablakcsere esetében nem kell félni az esetleges beázástól, rongálódástól
 • A lakásfelújításhoz szükséges kreativitás és lelkesedés talán ebben az évszakban a legintenzívebb
 • Tökéletes alkalom a fűtésrendszer korszerűsítésére, a falfestésre és szinte bármilyen munkálat elvégzésére

Ha Ön is azonos véleményen van velem, és szeretne belevágni a lakásfelújításba, szakszerű kivitelezésért keressen fel elérhetőségeim valamelyikén!

 

Elöregedett otthona? Újítassa fel!

Elöregedett otthona? Újítassa fel!Minden ház esetében elérkezik egyszer egy olyan pont, mikor a különböző épületi elemek, vezetékek már nem szolgálják hatékonyan a benne élőket. Ilyenek lehetnek például a régi, rossz minőségű ablakok, amik hőszigetelése az idők folyamán csökkent, szinte teljesen eltűnt, vagy a vízvezetékek, amik már elrozsdásodtak a falakban, meggyengültek és már nem vezetik megfelelően a vizet. Az előzőek és hasonlóak cseréje saját kezűleg, a szükséges gépek hiányában nehezen vagy egyáltalán nem megoldható.

Ha úgy érzi az Ön otthona is felújításra szorul, kérje szakember segítségét, aki a szükséges munkáktól függően, gyorsan és megbízhatóan elvégzi a lakásfelújítást!

Forduljon hozzám szakszerű segítségért lakásfelújítás terén! Ha velem dolgozik a különböző műveleteket, felmérést, tervezést közösen végezzük, hogy a végeredmény a lehető legmagasabb szinten kielégítse az igényeit! Lakásfelújítás terén mindig válassza a legmegfelelőbb szakembert! Vegye fel velem a kapcsolatot weboldalamon található elérhetőségek egyikén!

 

Hogyan legyen a ház felújítás egyszerűbb?

Hogyan legyen a ház felújítás egyszerűbb?Szeretné felújítani a lakást? A ház felújítást lehet jól és rosszul csinálni, lehet rá vagyonokat költeni vagy ésszerű keretek között költekezni. Hogyan csináljuk jól, mire figyeljünk ahhoz, hogy ne váljon a projektből rémálom?

Először is döntsük el, mire van szükség. Csak pár dolgot akarunk átalakíttatni, vagy teljes felújítást szeretnénk? Valami régi, valami nem működik, valami nem tetszik? Készítsünk részletes listát, hogy tisztán lássunk és a kivitelezőt is felkészülten várjuk!

A legnagyobb kihívás az, hogy a tervezett ház felújítás magas színvonalon készüljön el, de lehetőleg minél megfizethetőbb áron. A cél az, hogy az igények találkozzanak a lehetőségekkel, olyan legyen, amit megálmodtunk és annyit költsünk rá, amennyit megengedhetünk magunknak! Ezért mérlegeljünk, hogy mi az, ami megvalósítható és mi az, amit csak mindenáron szeretnénk, de nem biztos, hogy lehetséges!

Jelöljünk ki egy maximum keretet és tartsuk ehhez magunkat, de nem árt egy kis vésztartalékot is félretenni sem! Menet közben azonban már ne nagyon térjünk el a tervtől!

Keressen bizalommal ház felújítással kapcsolatban, és segítek megvalósítani terveit!

 

Minőségi homlokzat felújítás

Minőségi homlokzat felújításEgy épület homlokzata szavak nélkül is sokat tud mesélni arról, hogy miket látott, tapasztalt és hogyan változik körülötte a világ. A környezeti ártalmak, a szmog, a graffiti, a rongálások és úgy általában az idő nyomai az épületek homlokzatát sem kímélik. Kopott, elszíneződött, repedezett vakolat, csorba párkányok, kifakult színek, szomorú, szürke megjelenés, aminek nem kell így maradnia, hiszen egy alapos homlokzat felújítással elejét lehet venni a további enyészetnek.

Keressen bizalommal és bízza tapasztalt, rutinos szakemberre az épület külsejének javítását, felújítását! A megbízható szaki sajnos ritka manapság, így a minőségi munkát is meg kell becsülni! Igyekszem eleget tenni az elvárásoknak és meghálálni a belém vetett bizalmat, mégpedig azzal, hogy a felméréstől kezdve az állványzat elbontásáig maximálisan igényes, színvonalas és tartós munkát végzek!

Keressen fel a megadott elérhetőségeim egyikén, és engedje, hogy bebizonyítsam, hogy a homlokzat felújításban is jártas vagyok! Segítek, hogy az épület újra szép, tiszta és rendezett külsőt öltsön!

 

A homlokzat mindent megmutat

A homlokzat mindent megmutatEgy ház homlokzata sokat elárul nem csak az épületről, de a benne lakókról is. Ha koszos, romos, elhanyagolt, akkor elég valószínű, hogy a beltér is erősen felújításra szorul. Persze nem feltétlenül van így, de a külső szemlélő számára ez a logikus elképzelés.

Pedig a homlokzat felújítása nem lehetetlen, sőt, még csak nem is megfizethetetlen! Ha hozzám fordul, garantálom, hogy házának homlokzata rövid időn belül visszanyeri régi fényét! Lehet, hogy elegendő apróbb javításokkal, vagy friss vakolattal felújítani a homlokzatot, de a komolyabb munkáktól sem riadok vissza! Egy állapotfelmérés ráadásul nem kerül semmibe, az árajánlat pedig egy héten belül a kezében lehet, ami alapján eldöntheti, hogy megéri-e Önnek a homlokzat felújítása, vagy sem. Ha pedig a munka megkezdése mellett teszi le a voksát, akkor rövid idő múlva már csak az elismerést kell fogadnia házának megújulásáért!

Válassza a homlokzat felújítást, válasszon engem! Helyszíni felmérésért és árajánlatért keressen elérhetőségeimen!

 

Ne engedje, hogy az öregedő vakolat veszélyeztesse és elcsúfítsa környezetét!

Ne engedje, hogy az öregedő vakolat veszélyeztesse és elcsúfítsa környezetét!Kezd elválni a vakolat? Akkor Önnek érdemes minél előbb homlokzatfelújítást igényelnie! Az omladozó vakolatnál kevés veszélyesebb dolog leselkedik Önre egy lakóházban, vagy családi házban, ugyanis a leeső vakolatdarabok könnyedén komoly sérüléseket és károkat okozhatnak emberekben és értékekben egyaránt!

A homlokzaton végzett megfelelő munkálatok azonban biztonságot teremtenek, segítenek a repedések, vakolathiány következtében elveszett esztétikus megjelenést helyreállítani, összességében pedig az ingatlan piaci értékére is pozitív hatással lesznek.

A homlokzatfelújítás sok különböző munkafázisból állhat: a kisebb beavatkozásoktól, például vakolatjavítástól és festéstől kezdve, az épületdíszítő elemek helyrehozásán át egészen a szigetelések elvégzéséig. Egy komplett homlokzatfelújítás nagy precizitást és odafigyelést igényel, hiszen egy olyan munkáról van szó, ami sok-sok éven át meghatározza majd háza kinézetét, ezáltal pedig az Ön életét is.

Ha egy olyan szakember tudását venné igénybe, aki mindig zökkenőmentesen és megbízhatóan dolgozik, és aki a homlokzatfelújítás különböző területein is otthon érzi magát, akkor vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016