Járda építések

Építtessen járdát és felejtse el a sarat és a kátyúkat!

Hazánkban sajnos sok helyen találkozhatunk rossz minőségű utakkal, amelyek nem csak esztétikai szempontból rosszak. Egy nagyobb kátyú könnyedén súlyosabb sérülést is okozhat autónk karosszériáján, a téli elakadások pedig általában a nagyon rossz minőségű (vagy nem létező) utaknak köszönhetőek. Bizonyára ismeri már a problémát, amikor a frissen lemosott autó már az első ötven méter megtétele után ugyanolyan koszos, mintha le sem mostuk volna.

A gyalog járóknak valószínűleg nem kell részletezni a sáros, latyakos út hátulütőit: a beázott cipőt, sáros nadrágot és az átfagyott lábakat. Ezek a problémák általában főleg a kisebb mellék vagy zsákutcákban jelentkeznek, ahol az önkormányzatok kevésbé foglalkoznak a jó minőségű járda biztosításával, mivel nincsen áthaladó forgalom.

Ha szeretne ezektől a kellemetlenségektől megszabadulni, forduljon bizalommal hozzám! Vállalok járdaépítést és járdafelújítást, illetve várom megkeresését homlokzat felújításával kapcsolatban is!

 

Járda kiépítése kerthelyiségekbe

járdakialakításánál Ebben a rohanó világban, ahol minden a technikáról és modern megoldásokról szól, sokan a természetbe menekülnek megnyugvásért. Ennek legegyszerűbb megoldása, ha saját, különleges kerthelyiséget alakítunk ki otthonunkban. Azonban az esős, havas időszakokban a talaj fellazul és sarassá, ingoványossá válik, így megnehezítve a közlekedést. Ekkor merül fel a járda kialakításának hiányossága.

Az első kérdés, amely járda kialakításánál felmerül, hogy milyen anyagból legyen, és miként helyezkedjen el a kertben. Érdemes elsősorban a főbb útvonalak mentén járdát építtetni, melyhez a következő három alapanyagból választhatunk: beton, térkő és terméskő. Mind a három típusnak megvannak a maga szépségei és előnyei, de akár kombinálva is alkalmazhatjuk őket. Például a fő járda útvonalat kiépíthetjük betonból, míg a mellékágakat térkőből, és az esetleges virágágyások vagy tavak körüli részt terméskőből. Az egész kialakítás a megrendelő fantáziáján múlik.

Ha Ön is szeretne járdát építtetni kertjébe, és egyedülálló kivitelezésre vágyik, forduljon hozzám bizalommal!

 

Út a kaputól a bejáratig – járdaépítés

járdaépítésCsaládi házak esetében gyakori probléma, hogy a csapadékos évszakok megnehezítik a közlekedést az udvarban, hiszen felázik és csúszóssá, sarassá válik a talaj. Ez a probléma könnyen orvosolható, járdaépítésre van szükség.

A járdaépítés kapcsán érdemes végiggondolni, hogy mire is van pontosan szükségünk, mielőtt munkához látnánk. Azok számára, akik nem használnak autót, bőven elég lehet egy olyan járda kialakítása, ami a kaputól a bejáratig vezet, de ha Ön rendelkezik gépkocsival és garázzsal, akkor abba az irányba is érdemes járdát létrehozni – gondoljon csak bele, minek a járda, ha a kocsiból kilépve mégis sárba tapos?

A másik fontos szempont pedig az, hogy milyen széles járdára van szüksége. A gyalogos utak számára nem szükséges nagy szélesség, de ha gyakran használ kerékpárt, vagy van a családban olyan, aki kerekesszékkel közlekedik, akkor nagy segítség lehet az udvarban is egy szélesebb járda.

Amennyiben Önnek is segítségre lenne szüksége a járdaépítés kapcsán, akkor forduljon bátran hozzám!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016