Utólagos szigetelések

Spóroljon utólagos szigeteléssel!

Spóroljon utólagos szigeteléssel!Nem is gondolná, hogy egy nem megfelelően hőszigetelt lakásban mennyivel több az áram- illetve gázfogyasztás, mint megfelelő szigetelés mellett lenne. A probléma a téli és a nyári számlákon is érezhető.

Ha a lakás nem rendelkezik megfelelő hőszigeteléssel, télen a kellemes meleg nagy része a falakon át távozik. Mi pedig csak egyre feljebb tekerjük a hőfokot, ellenben utólagos hőszigeteléssel elegendő lenne kevesebbet fűteni, hiszen a falak tartanák a meleget. Nyáron ugyanez a helyzet a hűtéssel is: hiába szereltettünk be klímát, ha a falak kiengedik a hűvöset, így csak a villanyszámlánk nő, de a komfortérzetünk nem. A megfelelő hőtartásnak tehát elsődlegesnek kell lennie minden ingatlan esetében.

Ha az utólagos hőszigetelés mellett dönt, egyszeri befektetéssel hosszú távon spórolhat jelentős összegeket közüzemi számláin, ráadásul lakása piaci értéke is nő! Válassza Ön is az utólagos hőszigetelést, aminek köszönhetően hosszú távon nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetét is! Kedvező áron vállalom a kivitelezést, forduljon hozzám bizalommal!

 

Óvja pincéjét utólagos vízszigeteléssel!

utólagos vízszigetelés Gyakori problémát okoz az alsóbb szintek falainak vizesedése, beázása és penészesedése, mely az esetek többségében a nem megfelelő szigetelés következménye. Az utólagos vízszigetelés manapság sokat hallott kifejezés, de vajon tisztában vagyunk-e jelentésével? Segítek, hogy Ön is megérthesse, mi az utólagos vízszigetelés, mikor van rá szükség, és miért éri meg ezt a megoldást alkalmazni!

Az építkezések alkalmával előfordul, hogy költségtakarékossági szempontból az alapzatot vagy a pincét, nem a megfelelően, vagy egyáltalán nem is szigetelik. Ám a föld mélyebb rétegeiben vízerek tucatjai húzódnak, melyek előbb, vagy utóbb utat vájnak maguknak a falakon át. Az utólagos vízszigetelés ezt hivatott megakadályozni! Segítségével kiküszöbölhető a beázás, a nedvesedés és a penészesedés!

Az utólagos vízszigetelés többféle módon kialakítható, az adott pince típusától és elhelyezkedésétől függően, de az esetek többségében egy speciális szigetelő anyag injektálásával történik, mely betöltve a falakban lévő hézagokat alkot egy masszív és vízálló réteget.

Ha az Ön pincéje is vizesedik, és hatékony megoldást keres, forduljon hozzám bizalommal!

Az ideális hőszigetelés fontossága

Az ideális hőszigetelés fontosságaA modern hőszigeteléseknek már nem csak funkcionális szerepük van, de az egész ökoszisztémára hatást gyakorolnak. Elég csupán korunk elsődleges vezényszavaira koncentrálni, mint a környezettudatosság, praktikum, spórolás és energiahatékonyság, és azonnal megértjük, miért nélkülözhetetlen a hatékony hőszigetelés.

A munkám során számtalanszor szembesültem már a modern megoldások nélkülözhetetlenségével. Az alábbi pontokba azokat az előnyöket sorakoztatom fel, melyek a megfelelő hőszigetelés következtében lépnek érvénybe.

 • Energiatakarékosság – Ha optimális hőszigetelést alkalmazunk, a fűtési energián spórolhatunk. Ez főként a nem központi fűtésrendszerek esetében előnyös, hiszen ezeket önállóan szabályozhatjuk.
 • Költséghatékonyság – A fűtésen megspórolt energia rövid időn belül visszatermeli a hőszigetelésbe fektetett költségeket.
 • Időtállóság – A tökéletesen kivitelezett hőszigetelés több generáción át tehet jó szolgálatot!

Ha Ön is szeretné, hogy otthona optimális szigeteléssel rendelkezzen, keressen bizalommal!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016