Utólagos szigetelések

Spóroljon utólagos szigeteléssel!

Spóroljon utólagos szigeteléssel!Nem is gondolná, hogy egy nem megfelelően hőszigetelt lakásban mennyivel több az áram- illetve gázfogyasztás, mint megfelelő szigetelés mellett lenne. A probléma a téli és a nyári számlákon is érezhető.

Ha a lakás nem rendelkezik megfelelő hőszigeteléssel, télen a kellemes meleg nagy része a falakon át távozik. Mi pedig csak egyre feljebb tekerjük a hőfokot, ellenben utólagos hőszigeteléssel elegendő lenne kevesebbet fűteni, hiszen a falak tartanák a meleget. Nyáron ugyanez a helyzet a hűtéssel is: hiába szereltettünk be klímát, ha a falak kiengedik a hűvöset, így csak a villanyszámlánk nő, de a komfortérzetünk nem. A megfelelő hőtartásnak tehát elsődlegesnek kell lennie minden ingatlan esetében.

Ha az utólagos hőszigetelés mellett dönt, egyszeri befektetéssel hosszú távon spórolhat jelentős összegeket közüzemi számláin, ráadásul lakása piaci értéke is nő! Válassza Ön is az utólagos hőszigetelést, aminek köszönhetően hosszú távon nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetét is! Kedvező áron vállalom a kivitelezést, forduljon hozzám bizalommal!

 

Óvja pincéjét utólagos vízszigeteléssel!

utólagos vízszigetelés Gyakori problémát okoz az alsóbb szintek falainak vizesedése, beázása és penészesedése, mely az esetek többségében a nem megfelelő szigetelés következménye. Az utólagos vízszigetelés manapság sokat hallott kifejezés, de vajon tisztában vagyunk-e jelentésével? Segítek, hogy Ön is megérthesse, mi az utólagos vízszigetelés, mikor van rá szükség, és miért éri meg ezt a megoldást alkalmazni!

Az építkezések alkalmával előfordul, hogy költségtakarékossági szempontból az alapzatot vagy a pincét, nem a megfelelően, vagy egyáltalán nem is szigetelik. Ám a föld mélyebb rétegeiben vízerek tucatjai húzódnak, melyek előbb, vagy utóbb utat vájnak maguknak a falakon át. Az utólagos vízszigetelés ezt hivatott megakadályozni! Segítségével kiküszöbölhető a beázás, a nedvesedés és a penészesedés!

Az utólagos vízszigetelés többféle módon kialakítható, az adott pince típusától és elhelyezkedésétől függően, de az esetek többségében egy speciális szigetelő anyag injektálásával történik, mely betöltve a falakban lévő hézagokat alkot egy masszív és vízálló réteget.

Ha az Ön pincéje is vizesedik, és hatékony megoldást keres, forduljon hozzám bizalommal!

 

Az ideális hőszigetelés fontossága

Az ideális hőszigetelés fontosságaA modern hőszigeteléseknek már nem csak funkcionális szerepük van, de az egész ökoszisztémára hatást gyakorolnak. Elég csupán korunk elsődleges vezényszavaira koncentrálni, mint a környezettudatosság, praktikum, spórolás és energiahatékonyság, és azonnal megértjük, miért nélkülözhetetlen a hatékony hőszigetelés.

A munkám során számtalanszor szembesültem már a modern megoldások nélkülözhetetlenségével. Az alábbi pontokba azokat az előnyöket sorakoztatom fel, melyek a megfelelő hőszigetelés következtében lépnek érvénybe.

 • Energiatakarékosság – Ha optimális hőszigetelést alkalmazunk, a fűtési energián spórolhatunk. Ez főként a nem központi fűtésrendszerek esetében előnyös, hiszen ezeket önállóan szabályozhatjuk.
 • Költséghatékonyság – A fűtésen megspórolt energia rövid időn belül visszatermeli a hőszigetelésbe fektetett költségeket.
 • Időtállóság – A tökéletesen kivitelezett hőszigetelés több generáción át tehet jó szolgálatot!

Ha Ön is szeretné, hogy otthona optimális szigeteléssel rendelkezzen, keressen bizalommal!

 

Szabaduljon meg végleg a vizes falaktól utólagos vízszigeteléssel!

Szabaduljon meg végleg a vizes falaktól utólagos vízszigeteléssel!A családi fényképek, a virágos tapéta, a dekoratív poszterek mind jól mutatnak egy falon, otthonossá, egyedivé teszik azt. Mi az, aminek viszont semmi keresnivalója nincsen egy lakás, vagy ház falán? A beázásból származó nedves foltok, a zölden éktelenkedő penészes sarkok, vagy a salétromos nyomok egyike sem való a falakra; nem csak csúnya, de veszélyes is!

A hiányzó vízszigetelés eredményeképpen a falba beszivárgó nedvesség nyomot hagy a felületen, és módszeresen rombolni kezdi azt. Az olyan átmeneti megoldások, mint a fal mosása és a felszíni gombaölők csak rövidtávon tüntetik el a nyomokat, de a probléma okát nem szüntetik meg. Az utólagos vízszigetelés viszont már hosszú távon eredményt hoz!

Keressen bizalommal, és rendeljen minőségi szolgáltatást utólagos vízszigeteléshez! Szakmai tapasztalatom, sok éves rutinom a garancia arra, hogy otthona többé nem fog vizesedni, elfelejtheti a penészt, és újra egészséges környezetben élhet.

Megadott elérhetőségeimen kérhet árajánlatot utólagos vízszigetelésre!

 

Az utólagos vízszigetelés fontosságáról

A modern építésű házak mellett még mindig jelentős számban jelen vannak azok az épületek, amelyek a 19. század végén és a 20. század elején épültek, még a régi kivitelezési technikák szerint, ami azt jelenti, hogy ezeknél az épületeknél nem gondoskodtak a kor szakemberei a felszívódó víz, illetve talajvíznyomás elleni szigetelésről. Az idő múlása és a vízszigetelés hiánya mára már igencsak meglátszik ezeken az ingatlanokon, ezért egyre többen döntenek az utólagos vízszigetelés mellett.

Az utólagos vízszigetelést nemcsak az ingatlanban élők miatt fontos kezdeményezni, hanem a ház megfelelő szerkezeti állapotának megőrzésének érdekében is. Egy elhanyagolt, intenzíven vizesedő ingatlan esetében a tulajdonosok nem számíthatnak túl sok jóra, ami azt jelenti, hogy csak hosszas munkálatokkal és jelentős anyagi kiadásokkal lehet helyreállítani a vizesedés okozta hibákat. Egy ilyen helyzet akkor válhat igazán kellemetlenné, ha társasházról van szó, hiszen a vizesedés több ingatlant érinthet. Ha nem vár még éveket és időben az utólagos vízszigetelés mellett dönt, erre nem lesz szükség, ugyanis az eljárásnak köszönhetően még visszafordíthatóvá válik a romboló folyamat.

Ha Ön is érintett ebben a témában, ne várjon tovább, keressen bizalommal elérhetőségeimen utólagos vízszigetelésért!

Ha van ismerősöd, akit érdekelhet, itt elküldheted neki:

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Barátod neve (kötelező)

Barátod E-mail címe (kötelező)

Megjegyzés

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Az Ön által elképzelt tetőterasz szolgáltatásunkkal megvalósításra kerül! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/atepites-atalakitas

  Pinned: 10 Aug 2016
 • Kerítése régi vagy megunta? Mi felújítjuk! http://epites-felujitas.hu/magunkrol/kerites-felujitas

  Pinned: 7 Jul 2016
 • Építés, felújítás és ház körüli munkálatok! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 Jun 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 23 May 2016
 • Építkezés http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 17 May 2016
 • Burkolás http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 14 May 2016
 • Bízza ránk otthonát! http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 3 May 2016
 • Fürdőszoba felújítás http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • Lépcső kialakítása http://epites-felujitas.hu/referenciak

  Pinned: 24 Apr 2016
 • http://epites-felujitas.hu/

  Pinned: 8 Apr 2016