Házkovács Kft.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Szolgáltatások

Teremtsünk együtt gazdaságos és kényelmes otthont! Otthonunk kialakítása során számos szempontot figyelembe véve, kényelmes, praktikus, esztétikus, ugyanakkor sajátos igényeinknek és szokásainknak megfelelő megoldásokat választunk. 

Az egyre növekvő számlák mellett azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül az anyagi vonzatot sem, ezért a gazdaságos megoldásokra is törekednünk kell. A régi házak esetében gyakori probléma a rossz, vagy hiányos szigetelés, mely nem csupán anyagi, hanem kényelmi szempontból is hatással lehet mindennapjainkra. 

Az időjárás viszontagságaival szemben kevésbé ellenálló szerkezet és a magas fűtésszámlák sok család életét nehezítik meg. Ilyen esetekben nyújt kiváló megoldást az utólagos szigetelés, repedések eltüntetése, melynek köszönhetően javíthatunk ingatlanunk állapotán és kellemesebb lakókörnyezetet teremthetünk szeretteink számára.

 Az utólagos  szigetelés szakértelemmel, illetve a megfelelő eszközök segítségével egyszerűen kivitelezhető, megkönnyítve a mindennapi életet, kényelmi és anyagi szempontból egyaránt. Utólagos szigeteléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Kiszállási területek: Érd, Diósd, Törökbálint, Tárnok, Herceghalom, Sóskút, Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Halásztelek, Páty, Százhalombatta, Budapest, I., kerülete, Budapest, II., kerülete, Budapest, III., kerülete, Budapest, IV., kerülete, Budapest, V., kerülete, Budapest, VI., kerülete, Budapest, VII., kerülete, Budapest, VIII., kerülete, Budapest, IX., kerülete, Budapest, X., kerülete, Budapest, XI., kerülete, Budapest, XII., kerülete, Budapest, XIII., kerülete, Budapest, XIV., kerülete, Budapest, XV., kerülete, Budapest, XVI., kerülete, Budapest, XVII., kerülete, Budapest, XVIII., kerülete, Budapest, XIX., kerülete, Budapest, XX., kerülete, Budapest, XXI., kerülete, Budapest, XXII., kerülete, Budapest, XXIII., kerülete, Budapest

Vélemények

A régi kerítésünk helyére akartuk egy újat csináltatni. Egyik ismerősünk ajánlotta Gabit és nem csalódtunk benne. Szép lett az új kerítés és minden a megbeszéltek szerint történt. 

D. János

Interneten találtam rá Gáborra és miután felhívtam még aznap ki is jött megnézni a munkát. A teraszunk burkolását akartuk lecserélni. Megbeszélt időben el is kezdte a munkát és nagyon szép lett a végeredmény. És ami még nagyon tetszett, hogy a végén mindent törmeléket és koszt elrámolt maga után! 

K. Gabriella

Kapcsolat:

Cég: Házkovács Kft
Email: hazkovacs1985@gmail.com
Telefonszám: 06-70-771-47-87