Házkovács Kft.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Járda építés

Építtessen járdát és felejtse el a sarat és a kátyúkat!

Hazánkban sajnos sok helyen találkozhatunk rossz minőségű utakkal, amelyek nem csak esztétikai szempontból rosszak. 

Egy nagyobb kátyú könnyedén súlyosabb sérülést is okozhat autónk karosszériáján, a téli elakadások pedig általában a nagyon rossz minőségű (vagy nem létező) utaknak köszönhetőek.

Bizonyára ismeri már a problémát, amikor a frissen lemosott autó már az első ötven méter megtétele után ugyanolyan koszos, mintha le sem mostuk volna.

A gyalog járóknak valószínűleg nem kell részletezni a sáros, latyakos út hátulütőit: a beázott cipőt, sáros nadrágot és az átfagyott lábakat. Ezek a problémák általában főleg a kisebb mellék vagy zsákutcákban jelentkeznek, ahol az önkormányzatok kevésbé foglalkoznak a jó minőségű járda biztosításával, mivel nincsen áthaladó forgalom.

Ha szeretne ezektől a kellemetlenségektől megszabadulni, forduljon bizalommal hozzám! Vállalok járdaépítést és járdafelújítást, illetve várom megkeresését homlokzat felújításával kapcsolatban is!

Járda kiépítése kerthelyiségekbe

Ebben a rohanó világban, ahol minden a technikáról és modern megoldásokról szól, sokan a természetbe menekülnek megnyugvásért. Ennek legegyszerűbb megoldása, ha saját, különleges kerthelyiséget alakítunk ki otthonunkban. 

Azonban az esős, havas időszakokban a talaj fellazul és sarassá, ingoványossá válik, így megnehezítve a közlekedést. Ekkor merül fel a járda kialakításának hiányossága.

Az első kérdés, amely járda kialakításánál felmerül, hogy milyen anyagból legyen, és miként helyezkedjen el a kertben. Érdemes elsősorban a főbb útvonalak mentén járdát építtetni, melyhez a következő három alapanyagból választhatunk: beton, térkő és terméskő. 

Mind a három típusnak megvannak a maga szépségei és előnyei, de akár kombinálva is alkalmazhatjuk őket. Például a fő járda útvonalat kiépíthetjük betonból, míg a mellékágakat térkőből, és az esetleges virágágyások vagy tavak körüli részt terméskőből. Az egész kialakítás a megrendelő fantáziáján múlik.

Ha Ön is szeretne járdát építtetni kertjébe, és egyedülálló kivitelezésre vágyik, forduljon hozzám bizalommal!

Út a kaputól a bejáratig – járdaépítés

Családi házak esetében gyakori probléma, hogy a csapadékos évszakok megnehezítik a közlekedést az udvarban, hiszen felázik és csúszóssá, sarassá válik a talaj. Ez a probléma könnyen orvosolható, járdaépítésre van szükség.

járdaépítés kapcsán érdemes végiggondolni, hogy mire is van pontosan szükségünk, mielőtt munkához látnánk. 

Azok számára, akik nem használnak autót, bőven elég lehet egy olyan járda kialakítása, ami a kaputól a bejáratig vezet, de ha Ön rendelkezik gépkocsival és garázzsal, akkor abba az irányba is érdemes járdát létrehozni – gondoljon csak bele, minek a járda, ha a kocsiból kilépve mégis sárba tapos?

A másik fontos szempont pedig az, hogy milyen széles járdára van szüksége. A gyalogos utak számára nem szükséges nagy szélesség, de ha gyakran használ kerékpárt, vagy van a családban olyan, aki kerekesszékkel közlekedik, akkor nagy segítség lehet az udvarban is egy szélesebb járda.

Amennyiben Önnek is segítségre lenne szüksége a járdaépítés kapcsán, akkor forduljon bátran hozzám!

Vélemények

A régi kerítésünk helyére akartuk egy újat csináltatni. Egyik ismerősünk ajánlotta Gabit és nem csalódtunk benne. Szép lett az új kerítés és minden a megbeszéltek szerint történt. 

D. János

Interneten találtam rá Gáborra és miután felhívtam még aznap ki is jött megnézni a munkát. A teraszunk burkolását akartuk lecserélni. Megbeszélt időben el is kezdte a munkát és nagyon szép lett a végeredmény. És ami még nagyon tetszett, hogy a végén mindent törmeléket és koszt elrámolt maga után! 

K. Gabriella

Kapcsolat:

Cég: Házkovács Kft
Email: hazkovacs1985@gmail.com
Telefonszám: 06-70-771-47-87