Házkovács Kft.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Kerítés építés felújítás

Kerítésépítés és felújítás

Új kerítést szeretne kiváló minőségben, jól képzett, tapasztalt szakembertől? Esetleg régi kerítésén szeretne javítani? Akkor jó helyen jár!

Nem is gondolnánk, hogy a kerítésnek mennyi fontos funkciója van. Elkerítjük saját területünket, távol tartjuk a nem kívánt vendégeket, megóvjuk családunkat és intim szféránkat. Ezen kívül a kert különleges dísze lehet, a háznak pedig hasznos kiegészítője.

Az elmúlt évek alatt számos kerítésépítési munkával bíztak meg, így biztos tapasztalattal végzek el minden kapcsolódó tevékenységet. A tervezéstől a kivitelezésig vállalom a különböző kerítések építését, tanácsot adok anyagbeszerzéshez, kívánság szerint én magam járok az építéshez szükséges anyagok után.

Ossza meg velem elképzeléseit, ötleteit, segítek a megvalósításban! Bízom benne, hogy ötleteimmel, tanácsaimmal hozzájárulhatok az Ön új kerítésének létrehozásában, vagy régi, felújításra szoruló kerítésének helyrehozásában, hogy maximálisan elégedett lehessen otthonával.

Kerítésépítéssel és felújítással kapcsolatos kérdéseivel, egyéni igényeivel forduljon hozzám bizalommal!

Ötletek kerti tipegőre

Szeretné, ha nem csupán az otthona, de a kertje is úgy nézne ki, hogy ne kelljen szégyenkeznie miatta, ha vendégek érkeznek, vagy rokonok toppannak be látogatóba?

Ha engem hív, segítségemmel nem csupán a gipszkartonozás, vagy a vízszigetelés lesz szakszerűen kivitelezve, de még a kert is takarosabbá válik. 

Hogyan tudok segíteni? Szaktudásomnak köszönhetően, a járdaépítésen belül térkövet, kerti tipegőt is tudok tervezni és kivitelezni, ami nem csupán praktikus, de ötletes megoldás is.

A kerti tipegő készülhet hagyományos anyagokból, mint amilyen a természetes kövekből készült járólap, de a természetesség jegyében falapocskákat is lefektethet vagy farönköket is a földbe ásathat a megrendelő. 

Az újrahasznosítás híveinek sem kell nélkülözniük a környezetbarát megoldásokat, hiszen kerülhet a földbe bontott tégla is. Visszaköszönhet az utacskáról halszálka minta, ugróiskola, csavarodhat csiga alakban vagy formázhat hullámokat is.

A kerti utacskák kialakításának valóban csak a kreativitás és a fantázia szabhat határt, hiszen a formák, alapanyagok, színek és minták kavalkádja áll minden kerttulajdonos rendelkezésére.

Keressen bizalommal járdaépítéssel kapcsolatban is, és valósítsa meg elképzeléseit a segítségemmel!

A kerítés és a megjelenés

Annak ellenére, hogy akár még tíz, tizenöt évvel ezelőtt is jócskán lehetett találkozni olyan portákkal, ahol nem volt kerítés, ma már egyre ritkább az ilyesmi – nem véletlen, hiszen a kerítésnek biztonsági funkciója is van, amiről nem szívesen mondanak le az emberek.

kerítés építés tehát fontos momentum akár egy új ház esetében, akár egy már meglévő ingatlan védelme érdekében. Lényeges szempont mindkét esetben, hogy maga a kerítés passzoljon a házhoz, mind stílusában, mind színében – érdemes figyelni arra, hogy milyen kiegészítők jelennek meg az épületen. 

Ha dominál a fa, akkor a kerítésnél is jó ötlet ennek az anyagnak a használata, míg ha például díszrácsok találhatóak a házon, akkor a kerítés építéskapcsán is érdemes ezt figyelembe venni. Továbbá, ha az épület falának, tetejének árnyalatához passzoló színt választunk a kerítéshez, akkor nem nehéz megteremteni a harmóniát az egész portán.

Nem csak a kivitelezésben, hanem tanácsokkal is szívesen segítek, ha nem biztos benne, hogy a kerítés építés során pontosan mit is hozzunk létre! Keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Kerítés építés: hívjon profi szakembert!

Kerítés építés előtt felvetődik a kérdés, hogy mi is pontosan a célunk ezzel az elemmel? Csupán egy szemnek kellemes dekorációs elem lesz belőle, aminek csodájára járhatnak a szomszédok, és ami hozzátesz a ház, a kert szépségéhez? 

Vagy a biztonságot tartjuk szem előtt a kerítés építésénél, és arra törekszünk, hogy akadályt emeljünk azok elé, akik azt fontolgatják, hogy betörnek az otthonunkba?

Bármelyik is a célja, keressen fel bizalommal! Amennyiben hozzám fordul, biztosíthatom, hogy egy képzett szakember kifogástalan és minőségi munkájában gyönyörködhet az elkészült kerítése képében.

Forduljon hozzám, ha olyan mesterembert keres, aki nem végez félkész munkát, aki lelkiismeretesen, pontosan, precíz módon végzi el a rábízott feladatot, sőt szereti azt, amit csinál. Ez már garancia a tökéletes eredményre.

A megadott elérhetőségeken felkereshet, és elmondhatja, milyen ötletei, igényei vannak. A tervezést és a kivitelezést, kerítés építést pedig bízza rám!

Vélemények

A régi kerítésünk helyére akartuk egy újat csináltatni. Egyik ismerősünk ajánlotta Gabit és nem csalódtunk benne. Szép lett az új kerítés és minden a megbeszéltek szerint történt. 

D. János

Interneten találtam rá Gáborra és miután felhívtam még aznap ki is jött megnézni a munkát. A teraszunk burkolását akartuk lecserélni. Megbeszélt időben el is kezdte a munkát és nagyon szép lett a végeredmény. És ami még nagyon tetszett, hogy a végén mindent törmeléket és koszt elrámolt maga után! 

K. Gabriella

Kapcsolat:

Cég: Házkovács Kft
Email: hazkovacs1985@gmail.com
Telefonszám: 06-70-771-47-87