Házkovács Kft.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Kőműves munkák

Kőműves munkák minőségi kivitelezése az igények szerint

Az otthonteremtés és építkezés mindig hosszadalmas és összetett munkafolyamatok egymásra épülő rendszerét foglalja magába, melynek célja, hogy végül a kényelmi, esztétikai és biztonsági igényeinket maximálisan kiszolgálja az ingatlan. 

Az építkezés menetét és a végeredményt is meghatározzák a minőségi módon kivitelezett kőműves munkák, melyek igen változatosak lehetnek:

  • Vasbeton alapok készítése, beton aljat kivitelezése
  • Főfalak, vasbeton gerendák kivitelezése, téglafalak építése
  • Az épület belső szerkezetének kialakítása, válaszfalak kiépítése
  • Kémény falazása, építése
  • Terasz, lépcsők, járdák, szegélyek és kerítések, egyéb építmények betonozása, burkolása, stb.

Az épületszerkezeti és kőműves munkák minőségi, időtálló eredményt nyújtanak a tulajdonosok számára, valamint a mai széles és innovatív építőanyag kínálatban mindenki igényeinek megfelelően válogathat az esztétikai és funkcionális szempontoknak megfelelően. 

A tapasztalt és profi szakemberek már a tervezés folyamata során minden szakmai kérdésben és választási szempontban készséggel állnak az építkezők rendelkezésére.

Válassza a profikat kőműves munkák minőségi kivitelezéséhez, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott!

Kőműves munkák: új tavasz, új terasz!

A tél végre lassan odébbáll és átadja helyét az üde tavasznak. A napsütéses idő és hosszabbodó nappalok, a kellemesen meleg hőmérséklet mindenkit arra sarkall, hogy a szabadidejét a természetben töltse.

Ehhez a tevékenységhez tökéletes helyszín egy saját terasz. Nincs még terasza, de már egy ideje fontolgatja, hogy megtoldja a házat egy kiülős résszel? A régi teraszra férne rá egy kis felújítás? 

Mindkét esetben forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat kőműves munkák esetén is!

Sok éves tapasztalatom és kiemelkedő szakmai tudásom szavatolja, hogy olyan terasz készüljön el otthonába, nyaralójába, amivel Ön, családja és vendégei is maximálisan meg lesznek elégedve.

Munkám során tanácsot adok arra vonatkozóan, hol a legideálisabb elhelyezni a teraszt, javaslatokat teszek az alapanyagokra vonatkozóan és végül a kőműves munka kivitelezésével az utolsó simításokat is elvégzem a teraszon. Keressen bizalommal, és rövid időn belül már a saját teraszán ejtőzhet a napsütésben!

A hosszú távú befektetés érdekében döntsön tapasztalt kőműves mellett!

Amikor az emberek kőművest keresnek, az anyagi tényezők helyett egyre inkább a szakember referenciáit és tapasztalatát veszik figyelembe, nem véletlenül, ugyanis egy nagy szaktudású kőműves segítségével hosszú távú befektetésre lehet szert tenni.

Ha Ön mégsem ezeket a szempontokat tartja szem előtt, és nem figyel oda kellően a szakember kiválasztására, abban az esetben előfordulhatnak utólagos javítások, helyreállítási munkálatok, ami rendkívül megterhelő mind energiában, mind anyagilag, így a hosszú távú befektetés semmiképp sem valósulhat meg.

Mivel kőművesként én is tisztában vagyok az ügyfelek elvárásaival, ha engem választ, garantálom, hogy nem fogja csalódás érni! 

Kizárólag olyan megbízást vállalok el, melynek esetében minden elképzelést maradéktalanul tudok megvalósítani, a feltételekről előre egyeztetek ügyfeleimmel, hiszen a kiszámíthatóság alapkövetelmény egy ilyen szolgáltatás esetében.

Forduljon hozzám bizalommal, ha tapasztalt kőműves szakembert keres!

Ha új térelválasztót szeretne otthonába, egy jó kőművesre van szüksége!

Gyakran előfordul, hogy otthonunkat jobban ki tudnánk használni, ha picit más elrendezésű lenne. Például egy nagy szoba helyett jobb lenne két kisebb, vagy csak valahova szeretnénk egy térelválasztót, hogy mögötte dolgozószobát alakíthassunk ki. 

Ezek az átalakítások nem megoldhatatlanok, csak egy megbízható, tapasztalt kőművest igényelnek.

Szeretné, ha gyermekeinek külön szobájuk lenne? Vagy ha a nappali egy kis szegletében nyugodtan tudna dolgozni? A legjobb helyen jár! 

Vállalom válaszfalak kiépítését vagy akár az épület teljes belső szerkezetének kialakítását is. Egy térelválasztó fal építése során fontos, hogy színvonalas munkát végezzünk, hiszen csak így fogja megfelelően ellátni a funkcióját, és nem utolsó sorban csak így lesz szép.

Természetesen, ha a cél két kisebb szoba egybenyitása, a kőműves bontás során is számíthat rám, természetesen csak a maximálisan biztonságos kereteken belül, támfalak bontása nélkül.

Forduljon hozzám bizalommal, kérje ajánlatomat kőműves munkára! Várom hívását!

Vélemények

A régi kerítésünk helyére akartuk egy újat csináltatni. Egyik ismerősünk ajánlotta Gabit és nem csalódtunk benne. Szép lett az új kerítés és minden a megbeszéltek szerint történt. 

D. János

Interneten találtam rá Gáborra és miután felhívtam még aznap ki is jött megnézni a munkát. A teraszunk burkolását akartuk lecserélni. Megbeszélt időben el is kezdte a munkát és nagyon szép lett a végeredmény. És ami még nagyon tetszett, hogy a végén mindent törmeléket és koszt elrámolt maga után! 

K. Gabriella

Kapcsolat:

Cég: Házkovács Kft
Email: hazkovacs1985@gmail.com
Telefonszám: 06-70-771-47-87